Компанія ВАЛ-МАР
Виробництво та продаж пелет для снекової продукції
Представник компанії Pol-Foods Sp. z o.o
Провідний виробник напівфабрикатів для чіпсів і снеків з 2002 року
Виробництво та продаж пелет для снекової продукції
Провідний виробник напівфабрикатів для чіпсів і снеків з 2002 року
Завдяки інтенсивній роботі наших фахівців, а також використанню якісної сировини і найновіших технологій, ми постійно вдосконалюємо наші продукти та розширюємо асортимент, ідучи в ногу з потребами клієнтів.
Наш головний пріоритет при обслуговуванні клієнтів - це орієнтація на їх індивідуальні потреби, еластична цінова політика, а також найоптимальніші умови поставок.
Багаторічний досвід нашої роботи базується на співпраці з клієнтами, які проявляють довіру до нас і наших продуктів.
Безперервна робота в прагненні до досконалості, а також виконанні потреб наших клієнтів підштовхує нас до постійного розвитку та почину нових інвестиційних проектів.
Широкий асортимент і якість нашої продукції підтверджує отримання нами стандарту BRC (міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів) і ISO 22000.
Якість нашої продукції і гнучка цінова політика дозволяє нам конкурувати з світовими лідерами ринку снеків.
Основний напрямок нашої роботи - якість, швидкість та надійність.
Пелет (напівфабрикат для виготовлення чіпсів і снеків) виготовляється на основі екструзійної технології шляхом желатинізації крохмалів, борошна зернових культур і картопляних пластівців, сушінням напівфабрикату до вологості 10-11%.
Технологія виробництва пелет містить наступні процеси:
Для найбільш якісного продукту при виробництві пелет використовуються лише натуральні інгредієнти такі як: картопляні пластівці, картопляний крохмаль, борошно (пшеничне, кукурудзяне, картопляне та житнє), сіль, олія і вода. Харчові добавки на натуральній основі.
Опираючись на досвід компанії-виробника, подаємо вам рекомендації з виробництва чіпсів і снеків, в основу яких входить пеллет.
1. Дотримання норм зберігання продукції
2. Дотримання технології виробництва снеків та чіпсів (обсмажування напівфабрикату)