Світ солоних закусок - смак, форма, колір!

Завдяки інтенсивній роботі наших фахівців, а також використанню якісної сировини і найновіших технологій, ми постійно вдосконалюємо наші продукти та розширюємо асортимент, ідучи в ногу з потребами клієнтів.

Наш головний пріоритет при обслуговуванні клієнтів - це орієнтація на їх індивідуальні потреби, еластична цінова політика, а також найоптимальніші умови поставок.

Багаторічний досвід нашої роботи базується на співпраці з клієнтами, які проявляють довіру до нас і наших продуктів.

Безперервна робота в прагненні до досконалості, а також виконанні потреб наших клієнтів підштовхує нас до постійного розвитку та почину нових інвестиційних проектів.

Широкий асортимент і якість нашої продукції підтверджує отримання нами стандарту BRC (міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів) і ISO 22000.

Якість нашої продукції і гнучка цінова політика дозволяє нам конкурувати з світовими лідерами ринку снеків.

Основний напрямок нашої роботи - якість, швидкість та надійність.

Технологія виробництва пелет

Пелет (напівфабрикат для виготовлення чіпсів і снеків) виготовляється на основі екструзійної технології шляхом желатинізації крохмалів, борошна зернових культур і картопляних пластівців, сушінням напівфабрикату до вологості 10-11%.

Технологія виробництва пелет містить наступні процеси:

  • Підготовка сировини та її змішування відповідно до рецептури.
  • Просіювання і зволоження вихідних компонентів.
  • Варіння-желатинізація.
  • Формування напівфабрикату при певних температурах та тиску.
  • Сушка при певних температурних і вологісних параметрах повітря.
  • Кондиціонування.
  • Фасування готової продукції.

Для найбільш якісного продукту при виробництві пелет використовуються лише натуральні інгредієнти такі як: картопляні пластівці, картопляний крохмаль, борошно (пшеничне, кукурудзяне, картопляне та житнє), сіль, олія і вода. Харчові добавки на натуральній основі.

Рекомендації для виробників снекової продукції

Опираючись на досвід компанії-виробника, подаємо вам рекомендації з виробництва чіпсів і снеків, в основу яких входить пеллет.

1. Дотримання норм зберігання продукції

  • Пеллет необхідно зберігати в сухому, добре провітрюваному приміщенні.
  • Відносна вологість складу або приміщення, в якому зберігається пеллет не повинна перевищувати 75%.
  • Температура зберігання напівфабрикату від 0 до 10, але не більше 25 градусів.
  • Термін зберігання напіфабрикату нашого виробництва - 12 місяців.

2. Дотримання технології виробництва снеків та чіпсів (обсмажування напівфабрикату)

  • Перед обсмажуванням потрібно переконатися в тому, що пеллет зберігався належним чином з дотриманням усіх умов зберігання.
  • Вологість пеллетів не повинна перевищувати 12%. У разі, якщо вона вища, пеллет необхідно просушити при температурі 20-24 градуси, але не вище 25, відкривши мішки, і залишивши їх терміном на 3 дні.
  • В залежності від розмірів, форм та складу пеллетів, температура та час обсмжування теж коливаються. Інформацію про оптимальні температури та терміни обсмажування для кожного виду пеллет встановлені в специфікації.

Пелеты

  • Пеллет луковые кольца «Onion Ring» / картофельный

    Potato based Onion Ring

    Режимы обжаривания:
    Температура, °С: 185° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Картофельная соломка / картофельный

    Potato based Matches

    Режимы обжаривания:
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет«Полоски беконовые» с двумя полосками / пшеничный

    Wheat based pellet with two stripes

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 185° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Полоски беконовые»с тремя полосками / пшеничный

    Wheat based pellet with three stripes

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Flat» / картофельный

    Potato based Flat Chips

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195 ° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Овал плоский» / картофельный

    Potato based Oval

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 197°-199 °
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Овал рифленый» / картофельный

    Potato based Wavy

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Ясный» ZJ_0001 / картофельный

    Potato based corrugated ZJ

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 8 ± 3
  • Пеллет «Фритка» FF_128.13 / картофельныйй

    Potato based French Fries

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 185° ± 5
    Время обжаривания, сек: 12 ± 3
  • Пеллет «Фритка» РТ_152.13 / картофельный

    Potato based Square Tube penne cut

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 185° ± 5
    Время обжаривания, сек: 12 ± 3
  • Пеллет «Мини-Фритка» / картофельный

    Potato based Mini Tube

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Пражанка» / картофельный

    Potato based Square ZPK

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 8 ± 3
  • Пеллет «Решетка картофельная» / картофельный

    Potato based Square Grid

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 8 ± 3
  • Пеллет «Решетка пшеничная» / пшеничный

    Wheat based Square Grid

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 8 ± 3
  • Пеллет «Солонинка» / пшенично-кукурузный

    Wheat based Rectangle

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Сырок» / картофельный

    Potato based Cheese

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Мишка» / картофельный

    Potato based Teddy Bear

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Рожок» / кукурузный

    Corn based 3D Whirlwind

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет «Шишка» / пшенично-кукурузный

    Wheat-corn based 3D Pellet PSZ

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 200° ± 5
    Время обжаривания, сек: 8 ± 3
  • Пеллет «Подушка» / картофельный

    Potato based 3D Pillow

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 10 ± 3
  • Пеллет овал рифленый «Апельсин» / картофельный

    Potato based corrugated oval with orange flavour

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 12 ± 3
  • Пеллет овал рифленый «Вассаби» / картофельный

    Potato based corrugated oval with wasabi flavour

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 12 ± 3
  • Пеллет овал рифленый «Паприка» / картофельный

    Potato based corrugated oval with paprika flavour

    Режимы обжаривания
    Температура, °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек 12 ± 3
  • Пеллет овал рифленый «Барбекю» / картофельный

    Potato based corrugated oval with barbecue flavour

    Режимы обжаривания
    Температура °С: 195° ± 5
    Время обжаривания, сек: 12 ± 3
  • Вермишель 500гр.

    Вермишель 500гр.

  • Пенное 500гр.

    Пенное 500гр.

  • Улитки 500гр.

    Улитки 500гр.

  • Ракушки 500гр.

    Ракушки 500гр.

  • Спагетти 500гр.

    Спагетти 500гр.

  • Спираль 500гр.

    Спираль 500гр.

  • Вермишель 400гр.

    Вермишель 400гр.

  • Пенное 400гр.

    Пенное 400гр.

  • Улитки 400гр.

    Улитки 400гр.

  • Ракушки 400гр.

    Ракушки 400гр.

  • Спагетти 400гр.

    Спагетти 400гр.

  • Спираль 400гр.

    Спираль 400гр.

  • Алфавит 400гр.

    Алфавит 400гр.

  • Зверята 400гр.

    Зверята 400гр.

  • Вермишель 250гр.

    Вермишель 250гр.

  • Пенное 250гр.

    Пенное 250гр.

  • Улитки 250гр.

    Улитки 250гр.

  • Ракушки 250гр.

    Ракушки 250гр.

  • Спагетти 250гр.

    Спагетти 250гр.

  • Спираль 250гр.

    Спираль 250гр.

Написати листа

Адреси і телефони

ВАЛ-МАР. Представництво "Pol-Foods Sp.z o.o." в Україні
79022, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 174 А
Телефони: (093) 951-07-13, (032) 240-39-98
E-mail: twalmar@ukr.net
POL-FOODS. Sp.z o.o.
ul.Kolejowa 1D 19-335 Prostki
Tel: 0048 87 737 94 07
Tel./Fax: 0048 87 737 94 09